tracking_pixel
0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
evenementen
Evenementen

Overzicht evenementen VanMeijel

e-facturatie_webinar

Webinar | Het gemak van e-factureren

E-factureren is sneller, makkelijker én het scheelt veel administratie. Doordat overheidsorganisaties vanaf heden ook standaard elektronische facturen hanteren, krijgen steeds meer bedrijven het verzoek om de facturen richting de overheid via SimplerInvoicing aan te leveren. Hoe werkt dit in Metacom, en wat zijn de voordelen?

act_planning_webinar

Webinar | Op tijd projecten aanleveren met de Activiteitenplanning

Projecten wil je binnen afgesproken tijd opleveren. Dat kan met de Activiteitenplanning functionaliteit in het Metacom platform. Hiermee krijg je overzicht in de capaciteit, mijlpalen en prognoses van de bezettingen, roosters, werkplanning, inkoopplanning, werkschema’s en projecten. Maar dat is nog niet alles: er zitten veel meer mogelijkheden in. Wat kun je hier allemaal mee, en hoe zet je een goede planning op?

1 -  2 -  volgende

blog

partnercolumn-frans-ict-april2019

Een nieuwe realiteit met ICT | Column Frans van Meijel

We leven in een tijdsgewricht van grote veranderingen. Kreten als cloudcomputing, kunstmatige intelligentie en internet of things horen we met regelmaat. Ik heb laatst een boek gelezen over de ontwikkeling van de elektrificatie in onze maatschappij in de 19e eeuw. De overeenkomsten met het huidige tijdsgewricht zijn frappant.

Lees verder

case studies

businesscase-tol-klein

Efficiënt werken door digitale urenregistratie in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

beensgroep

Beens Groep kiest voor meer inzicht door aan de slag te gaan met Metacom+ Projecten

Beens Groep, thuis in de weg- en waterbouw, heeft getekend voor Metacom+. Het familiebedrijf uit Genemuiden gaat met het digitale bouwplatform de lopende projecten ondersteunen en meer diepgang geven. Met deze strategische keuze voor de toekomst wil Beens Groep meer aansluiting vinden op de huidige bedrijfsprocessen, scherp inzicht verkrijgen én vasthouden. Het doel? Dat in 2020 dertig gebruikers efficiënt werken met Metacom+. Een mooi en haalbaar streven.

Lees verder