0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
evenementen
Evenementen

Overzicht evenementen VanMeijel

Webinar_inkoopproces_normaal.png

Webinar | Een volledig digitaal inkoopproces

Inkopen levert in alle fases veel gedoe op. Van specificatie, contract tot aan de levering: er komt veel papier en handmatig werk aan te pas. Tijd dus om zaken slimmer te doen, om zo tijd over te houden voor belangrijkere dingen.

bouwplaats_webinar_header

Webinar | De digitale bouwplaats met Metacom Online

Binnen projecten op de bouwplaats wordt nog veel gebruik gemaakt van papier. Als uitvoerder heb je hierdoor beperkt overzicht op het proces. Hoe kun je het risico op fouten, onnodig veel administratieve handelingen en kans op onvoorziene kosten voorkomen?

blog

pets-cattle-blog

Pets versus Cattle | Hoe je het best kunt omgaan met je IT omgeving

Wellicht heb je het al eens gehoord: Pets versus Cattle. Dit is een metafoor die we gebruiken binnen IT, maar wat bedoelen we hier dan mee? En waarom is het ook als “niet-hardcore-IT-er” goed om de strekking van deze metafoor te snappen?

Lees verder

case studies

smink-header-klein

Sneller werken met digitale werkorders in Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

online-help-2

Goed op weg in Metacom vanuit huis met de Online Help

Waar je ook aan het werk bent, je kunt optimaal gebruik maken van het Metacom platform met het Online Helpcentrum. De Online Help is één centrale plek met alle (hulp)informatie, vol instructievideo’s, webinars, tips & tricks en handige links. Maandelijks vullen we de Online Help aan met nieuwe items.

Lees verder